Bulgarien, Sunny beach 22-29/8

Skulle kunna sitta i timmar och beskriva veckan i detalj för detalj. Jag ska iallfall göra ett tappert försök att göra den aningen kortare. Onsdagen på Kallax förstod vi inte riktigt vad som väntade oss, men vi var spända och förväntansfulla och när vi slutligen lyfte förstod vi att vi var påväg. Alla dessa månader av vänta var plötsligt ungefär 4 timmar bort. När vi slutligen klev ut planet möttes vi av en varm, fuktig nattluft. Hotellet var helt över våra förväntningar, fastän städerskan inte verkade tycka oss oss på rum 306, men efter lite dricks lättade hon däremot upp stämningen och vi fick tillbaka duschdrapperiet och likaså några handdukar. Vi hade kul åt det iallafall

Termometern stod på 30 grader i skuggan ungefär hela veckan, vi bodde så nära standen och shoppingen som gick och vi badade i havet nästan varje dag. Svenska fester, Grabbarna Bus & Las Palmas blev några favoriter och vi festade, dansade och levde livet. En kväll besökte vi även Nessebar tillsammans med Mariestadarna.

Vi böt av varandra så lägligt det gick med influenser och magont. Men jag avslutar som Ellen "varje dag var fylld med glädje skratt och tårar. Det har varit en resa som alltid kommer ligga varmt om hjärtat"
Bilder kommer såsmåningom



image75

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!