Omtapetseing pågår

Sitter just nu i mitten av ett nyspacklat vardagsrum som Peter har valt tapeter till. Får se om jag får tjuvkika lite närmare på dessa skönheter ikväll då det ska slipas. Har nog en hel del städning framför oss i helgen, men säkerligen en rolig sådan när det blir lite förändring!

Just nu är jag på jakt efter en fin och förhoppningsvis somrig klänning till dopet på lördag. Och eftersom idag är min enda lediga dag står jag i valet och kvalet om jag ska åka in till stan eller om jag ska ligga och sola hela dan. Problemen är då:

Åker jag till stan blir det sol, dvs jag hade velat sola..
Stannar jag hemma blir det moln, dvs jag hade velat shoppa..

What to do?

Måndag igen

Lördagen får absolut toppoäng trots att jag har alldeles för många myggbett som minne av kvällen. Började med att jag fick sluta tidigare för att sedan åka båt upp till kalaset i Nystrand. Där blev det mat, sång, lekar, bad och volleyboll!

Och tro det eller ej, igår sken solen.. och jag var ledig! Så jag tog mig en härlig morgonspromenad innan vi åkte upp till Muskus på födelsedagsfika och efter det tog jag mitt första dopp och så åkte vi ut med flotten en stund. :)









Men nu är det måndag och ny arbetsvecka, startar fint med ett 10-21 pass!

Fridaynight

Dagens 10-21 är över och nu ska jag ladda batterierna i form av sömn innan det är dags att kliva upp och trampa till jobbet igen.

Ska försöka hitta något sömnpiller till tv-program eftersom Peter fick för sig att åka till Skellefteå.. Jag hoppas, för hans skull, att han smyger till sängs inatt!

5 av 5 gosaker

Kycklingsalsan blev toppen, gräset blev klippt, solen visade sig och bullarna smakade mer än bra! Det blev med andra ord en härlig och ledig dag trots den regniga morgonen.

Ser framemot lördag 15.00 för då börjar min helg och då händer det trevliga saker minsann! :)

Baka baka baka

Nu bakar vi bullar, eller jag assisterar och mamma bakar. Annars har jag varit duktig och städat i rummet jag slängt in alla saker från Övik i, så numera kan man faktiskt sitta där också.

Ska snart börja fara till lägenheten igen och sätta igång med middagen, Peter har beställt kycklingsalsa. Får hoppas jag uppfyller hans förväntningar! ;)

Tror ni jag hinner klippa gräsmattan?

7 juli 2010

Jag är inte förvånad att det är just idag regnet smattrar på taket då man vaknar.. för idag, jo då är jag ledig! Får hoppas yr's väderrappor stämmer och att det blir varmt och härligt klockan 12.

Eftersom min uppdatering här kan beskrivas som urusel hinner det hända det lite saker emellan och en av dem är att jag för rygt en vecka sedan blev faster till en helt underbart söt liten tjej!

 (klicka på bilden för större format.)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!