Förändring förnöjer

 

Se så fint mitt sängbord blev! Och eftersom vi hade två likadana tar jag med mig ett av borden till Örnsköldsvik och ett får stanna här. Måleriet jag såg framemot stannade ju dessvärre av då jag blev sjuk, så pappa ryckte in medan jag låg i feber och det tackar jag för!

Nu ska jag hänga upp tavlorna och spegeln så är allting klart, igen. Senare ska vi gå ut på Skyltsöndagen och lillen ska ge önskelistan till tomten!

Första ljuset är tänt!



Godmorgon och hoppas ni sovit gott. Vi har just tänt det första ljuset och ätit den goda frukosten jag sett framemot. Och idag mina vänner, är det bara 26 dagar kvar till julafton!

Congrats!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Peter födelsedag hurrrra hurraaaa hurrrraaaa! Men som det är idag får jag vänta till måndag innan jag får fira honom, för då äntligen kommer han hem.

Annars har jag haft en bra dag, fastän mestadelen spenderats på jobbet känner jag mig fortfarande pigg. Och duktig som jag är har jag börjat tvätta, så snart är första(och säkerligen sista) maskinen klar och redo för att hängas.

Känns riktigt skönt att det inte är något håll igång ikväll, nästan så att jag ser framemot söndagsmorgonen som imorgon även är första advent. Då får vi tända första ljuset och äta en god frulle, yummie!

Ha en trevlig kväll!

Det närmar sig!

Det är torsdag! Vilket betyder att imorgon är det fredag och snart snart snart är det måndag!! Snart har tolv hela dagar gått och äntligen kommer du hem!

Nu ska jag bädda ner mig framför tvn, ha en trevlig kväll!

Känns som om det blir en bra dag idag

Goddag! Idag är det min sista "sjukdag". Nu är jag definitivt feberfri och har bara kvar en liten förkylning som härjar värst på morgonarna och kvällarna. Men för frisk för att vara hemma iallafall, så imorgon blir det en heldags-jobb. Lite orolig hur jag ska klara detta då jag börjat sova middag, men det ska nog gå bra i vilket fall.

Just nu har jag bakat och rustat bort från en sockerkaka med citronsmak, och eftersom man bara behövde rivet skal till kakan så tvingade jag migsjälv att pressa och dricka upp saften... surt, gott och framförallt mycket vitaminer!

Idag är det bara sex dagar kvar!

 Här bakas det chockladbollar med lillen!

Klänningen

Jag och klänningen blev inte vänner. Ryggen tyckte jag om, men.. de andra gick bara inte ihop. Men jag hinner nog en och annan vända till stan får jag hoppas. Nu ska jag inte beställa mera, frakt och returkostnader börjar göra mig fattig snart.

Sakta men säkert

Sakta men säkert håller jag på att bli frisk, förutom att jag snorar som en snorunge, är täpp i näsan mellan varven och har förbenat ont i tinningarna. Men glad är jag att jag fick sova ut inatt och vakna feberfri! Har haft nå så otroligt ont i ryggen att jag knappt sov något natten mot lördag. Usch, det vill jag inte vara med om igen.

Men nu vet ni, jag lever iallfall!

Det går bra nu

Allt slipande är klart! I början var det faktiskt inte alls så farligt, hellre lite kul.. Men när jag var tvungen ta alla små detaljer för hand blev det genast tråkigare. Men nu är det tråkiga gjort och de roliga återstår! Kanske hinner jag börja måla redan ikväll!

Nu sitter jag och inväntar middagen, och gissa vad det blir? Jo, grillat! Inte varje år man äter grillat i slutet av november, men iår funkar det ju finfint!


Hittade en bild från årets första grillning, om jag inte missminner så var detta i början av april!


Nödvändigt förarbete, del 2

Åkte upp på byn för en fika med Lina och Fia, som kommit hem från storstan, i hopp om att kanske någon snäll människa slipat mina målningsobjekt. Men icket, så nu är det dags att byta om och slå på P3!

Nödvändigt förarbete, del 1

Dagens projekt blir att måla två sängbord och en tavellist jag hämtat från vinden. Så nu ska jag börja med att slipa alltihop. Att inte någon bara kunde göra förarbetet så jag kan ägna mig åt det roliga..


Rare fashion

Ni har väl inte missat resan på Nelly? Klickade just hem denna skönhet från Rare fashion! Hoppas den sitter bra kanske den får bli årets nyårsklänning!

 

Bild från Nelly.


Long time, no see

Ja, mycket har hänt sedan sist. Snön är numera borta från vägarna och gräset är säkerligen grönt lagomt till jul.. Nä, jag tycker vi alla får önska oss en vit jul, dehär känns för fattigt. Var är all snö?

Jag har iallafall hamnat i något slags jul-il. Jag vill julpynta, lyssna på julmusik och baka pepparkakor. Iår ska jag förhoppningsvis också slippa den eviga paketstressen också, allt är så gott som uttänkt.. är det tänkt iallfall!

Så ja, nu får det bli jul!

 

Här har ni en förväntansfull tjej inför julafton(möjligtvis nyår..) 2008!

Var försvann min härliga lördag?

Det var väl på ett ungefär så jag tänkte när någon tittade över axeln och plötsligt sa "FAN VAD VATTEN!"..... Och när jag insåg hur mycket vatten det var ville jag bara lägga mig ner och försvinna. Kort därefter skrattade jag och insåg att detta var min sista jobbande lördag eftersom jag säkerligen skulle bli sparkad för evigt och ersättningsskyldig för vattenskada på flera miljoner. Men, riktigt så farligt var det inte. För jobba ska jag, redan nästa lördag.

Men jag verkar ha hittat tillbaka till min härliga lördag, för nu är det färdigt med jobb för i veckan och jag har äntligen helg. Nu ska jag bara hoppa i duschen och sedan väntar en trevlig lördagsmiddag med familjen innan det är dags att göra sig klar inför kvällen.


Dåså!

Nu har jag ätit och ska strax iväg och handla. Sen ska jag bara längta till ikväll!

Att söka av vägen...

Ja, det har jag gjort efter att en fet älg bestämde sig för att gå över vägen just då jag kom körandes..

Annars bjöd Bodenvistelsen på kallt väder och snö. Och hem kom jag med en ny jacka från Elvine, mössa från Burton och ett varmt pannband. Så nu är jag fattig.. men funderar fortfarande hur värd min shoppning varit idag.

Nu- tv och snart avenyn!

 


Enter Galleria

Nu är magen mätt och vi ska strax börja åka till Boden för att kika in den nya gallerian.. Idag vill jag hitta en varm och mysig vinterjacka, fast jag vet inte av vilken sort. I bästa fall dyker en ögonsten upp bland vimmlet så jag slipper fundera..

Ha en bra dag!


Så var helgen över.. igen

Det går fort när man har roligt.. och snart är det måndag och man förväntas vara redo för att arbeta igen.. Jaja, ännu har vi en lugn söndagskväll framför oss!

Helgen har annars varit riktigt trevlig och bestått både av shopping, 30-årskalas och i vanlig ordning en trevlig "idol"-fredag med allt vad de innebär!

    

P och L på kalaset igårkväll!

Nu ska jag ta fram en jordgubbstårta till pappa! Glöm inte bort er kära pappa idag!


Nu är asfalten borta.. igen

  

Idag har det varit en typisk räkna-timmarna-dag. Bara för att jag visste att jag skulle sluta sent och för att det är/var alldeles för mörkt ute. Men jag hann inte mer än hem så kom humöret tillbaka när jag fick syn på en tallrik med pressad potatis, lax och citron! Mmmmmmmm! Och sämre blir det inte, för nu har jag helg och ikväll blir det film och mys!


Nu ni!

  

  

Ett litet blandat utdrag från lördagens bravader. Ska försöka ladda upp alla korten i rätta stolekar senare, men en liten tjuvkik kan jag väl bjuda på eftersom mina bilduppladdningar brukar dröja. Bilder från i sommras är ett bra altenativ på de.

Nä, de kommer. Nu ska jag lägga mig och ladda mentalt för en stängning imorgonbitti!


En vecka senare!

Och internet är så segt att jag inte orkar lägga upp några bilder från helgen som jag hade tänkt. Hoppas ni alla överlever, nightynight!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!