Could have, would have, should have..

Och så var det tisdag.. redan! Tyckte nyss det var lördag, eller kanske söndag.. men så har två dagar till hunnit springa iväg och imorgon är det onsdag och jag är ledig. Är det inte underbart så säg?

Nu ska jag öppna mitt paket från Face Stockholm som äntligen har kommit och sedan krypa ner så det blir onsdag, shopping, bad och trevligt sällskap! Gonatt

 
  


Dressed up

Äntligen är det lördag och klockan har passerat tre, det vill säga att jag nu är ledig och redo inför kvällen! Förstår inte riktigt hur jag ska överleva i denna värme, men jag ska göra mitt bästa för att inte svettas bort. Ikväll blir det en klänning från thai med massvis med färg, en riktig sommarpärla som jag hade tänk ha på midsommar.. ja men så blev inte fallet utan ikväll blir premiären efter att jag sytt om den och nu sitter den finfint!

Nä nu tänker jag inte sitta här och drunkna i värmen utan jag måste ut innan vi ska bege oss.
Ni får ha en trevlig kväll allihop!


yr.no



Ser ut som det blir en varm och regnfri lördagskväll!


Such a day

Ja sommar har det blivit, fastän man jobbar. Men vad gör det när kvällarna är i klass med dagarna.. om inte bättre? Igår däremot njöt jag fullt ut av ledigheten och det blev så pass länge i solstolen framåt eftermiddagen att jag tillslut somnade. Som tur var, var solen inte lika stark då men. Ja det var dags att gå in, duscha, köpa glass och hyra film för att varva ner ytterligare.

Nu är det två dagars jobb kvar innan det är laddat för festligheter! Rycktas om Länkön, men om jag inte misstar mig är älven rätt hög iår? Var väl inte direkt sugen på att "dyka upp" på ön, blöt och förstörd? Ni fattar? Sen att vädret svänger från 28+ & sol till 26+ & regnskurar.. Vad ska vi planera efter? Får väl hoppas att stan är alive framåt kvällen iallfall, eller?

  

  


Nä vad tror ni, ska man sätta bort duntäcket nu?


Oväntat!



Jag som aldrig vinner nått slängde iväg ett mail till Nöjesmagasinet City, och kolla! Ikväll då jag kom hem fann jag två pdol-biljetter i ett trevligt vinstkuvert!


Det är en underlig plats

Jag går omkring och väntar på ett brev eller ett mail eller kanske ett telefonsamtal? Jag vet inte hur, när, var eller om jag ens kommer att bli kontaktad?! Jag kan inte påverka ett skvatt utan får vackert vänta.. antar jag.

Nått jag däremot glädjs åt är vårt underbara väder, fastän jag jobbar. Men jag har bara imorgon kvar innan jag får njuta av en totalt ledig, härlig & förhoppningsvis solig onsdag då jag ska sola och koppla av all day long! Nu däremot ska jag inte sola utan göra mig klar för sängen och så tillbaka där jag just sprang ifrån. Vi ser Beck filmen och jag garanterar att jag inte kommer lägga mig förän den är slut, fastän jag redan sett
den.. typiskt.

  

Ja se vilken rolig leksak jag hittade i stugan. Som att köra skoter.. fast mitt i sommaren. Lite lätt underligt och lite lätt roligt!


Vad är midsommar utan jordgubbar?






Midsommar!

Fick mig en välbehövlig sovmorgon imorse, riktigt skönt att inte ha någon klocka ställd och bli väckt av lite småprat, alldeles lugnt. Har även hunnit handla de sista inför helgen och ska bara packa ner de sista innan det är dags att åka i eftermiddag! Känner på mig att det säkerligen kommer bli en trevlig helg, en sådan som jag behöver just nu.  





Inga frågor, inga svar- nu kör vi! Trevlig midsommar!


090716

De är tisdagkväll och om jag inte misstar mig har Tisdagsklubben, som förövrigt bytt namn till it's Tuesday, premiär. Mitt vip-kort som kom så lägligt som denna sommar...... ligger och skräpar på mitt bord. Frågan är om jag kommer att få användning för det i sommar?

Annars då, jo jag jobbar.. och jobbar.
Får mig däremot en liten sovmorgon imorgon och den ska jag utnyttja så gott det går.

Om det går?


Godmorgon härliga, lediga söndag!

Från att ha jobbat måndag-lördag känns det nu helt underbart att vakna med en hel ledig dag framför mig då jag i princip ska göra ingenting! Möjligtvis försöka ladda batterierna till en "helvetes"-vecka, då det är midsommarvecka och jag ska introduceras på ytterligare en ny avdelning. Får väl hålla tummarna och hoppas att det på nått vänster går bra.

På tal om jobb! Iår har jag fått tre jobbförslag utöver de två jag tackat ja till. Alltså totalt fem jobberbjudanden.. Sjukt? Ja lite.

Men nu ska jag sluta prata jobb och vara leeeeeeedig, jag vaknar förmodligen till torsdagkväll igen då det blir långledigt och midsommarhelgen närmar sig.


Introduktion

Första dagen är nu avklarad! Lite nervöst men det gick faktiskt ganska bra får jag säga. Och roligt var det! Nog för att det givetvis inte går helt på räls, men det var trots allt min första dag och jag mycket kvar att lära. Men jag får dra nytta av andra och sista introduktionsdagen imorgon och därefter klara fredagen, nästan, på egen hand. Kommer förmodligen drömma om siffror inatt, spännande..


Balen 2009



Ifjol fick man gå balen och vara såhär(bilden) fin.
Iår fick vi stå på sidan och se alla förväntansfulla och uppklädda balgäster göra entré efter röda mattan!

  


 


Jag gillar deeeeeeeeet

Jag vet inte riktigt vad de är, men nått bra är det och jag kommer på mig själv att sitta och le hela tiden!





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!