Mot helgen

Nu har jag äntligen hämtat mitt schema inför sommaren och jag fick, efter många om och men, ihop det med båda jobben. Så mycket ledigt i sommar kan jag inte påstå, men PDOL-helgen är reeeeen, helt ren. Och de gillar vi!

Annat som vi gillar är att smhi visar kanonväder till helgen och med andra ord verkar Umeå-helgen se riktigt bra ut.


  




Min och Lns thai-packning

  
Mini vs Monster, backpackers indeed!


Bra shopping trots regn

Fastän det blev ett 10-minuters besök inne på Gina innan stängningen hann jag få mig ett par jeans leggings, ett linne och en klänning i minst sagt snygga färger såhär till sommarn. Och eftersom Shopping stängde löjligt tidigt var det inte tal om vardagskläder längre utan jag böt inriktning till träning istället. Fick lyckligtvis lämna tillbaka mina träningsbyxor som jag inte var speciellt nöjd med, och istället fick jag leta ett par nya.

Och nytt blev det, kom hem med nya träningscapribyxor från Craft, nya löparskor, extra sulor och ett vätskebälte, får väl se om det kommer till användning men. Det blev iallafall en hel del men nu blir det bara roligare att träna!

Jag kan väl säga att jag aldrig varit särskilt noga med att köpa rejäla skor till exempelvis löpning, vardagsskor eller skor överhuvudtaget. Det kanske för att jag inte heller haft några kännbara problem i fötter och knän på sista tiden. Men idag fick jag riktigt bra med hjälp och vi kollade av mina fötter- filmade hur jag sprang, fick veta mina för- och nackdelar och det visade sig att jag kanske borde tänka lite mer på vad jag går/springer i. Så efter att jag nu köpt extrauppbyggda skor plus en sula som ger mer stöd åt hålfoten så känns det som om jag numera går på moln! Ni kan ju gissa om jag är sugen på att träna ikväll.....

Men någon träning ikväll blev det inte eftersom vi kom hem sent och att jag började spika upp nya tavlor och göra om i min lilla sovalkov... Nu är det iallfall sjukt mysigt och jag är rätt trött så nu ska jag stänga av och förflytta mig!
´
(Acoustic Cover) Love Story - Taylor Swift


Nordpoolen, jobb och träning

Ja, det var nog inte bara den minsta av oss som uppskattade bad-besöket i måndags. Även om det inte blev många minuter i bubbelpoolen så roade vi oss med rören, stömmen, "frittfall" och alla andra små banor som erbjöds. 

        
(klicka för större bilder)


Som ni ser fångade jag en kurs i "Att ta på sig flytvästen" också, fiffigt dedär!

Nu sitter jag här efter att ha jobbat, ätit, tränat och slutligen ätit igen. Jag har trots allt gjort det som förväntas av mig idag, nästan, tror och antar jag. Nu ska jag fortsätta drömma mig iväg och därefter jag jag drömma lite till.

Ja, ni ser. Man kan faktiskt inte träna och äta sunt.. jämt, varje dag.

 (klicka för större bild)

Ifall det skulle bli stan imorgon kan samtliga be en bön om min hood-tröja som bör finnas i rätt storlek.
Tack, nu blir det inge mer!


Knappt en månad kvar till Vårruset

Och här tränas det! Dagens pass spenderades tillsammans med Fia. Kände mig sjukt opeppad men då Fia kom och en Mr good-looking fanns på plats blev jag genast glad och träningssugen igen. 

Just nu har vi precis stökat bort efter middagen, det blev Grekisk pyttipanna med fläskfilé och tsatsiki, ruskigt gott! Annars har helgen varit till belåtenhet med tjejerna. Imorgon är det the Big day litegrann, hoppas allt går som planerat.




Berkymmerfritt

Då var det färdigjobbat för idag, nu återstår bara morgondagens pass så är ännu en arbetsvecka förbi. Sitter här och inväntar att middagen ska bli klar, det blir baconburgare med friscobröd och cheddarost, kommer nog smaka rätt bra om jag känner mig rätt. Ikväll blir det troligen grillning och ett bra gänghäng, jag antar att hockeyn är någon form av baktanke till detta evenemang men det återstår att se.

Nu till käääket, ciao


Mitt bord just nu



Här sitter jag bland avtal och papper, imorgon ska jag ta tag i de sista.


Friday I'm in love

Årets varmaste dag? Ja hittills antar jag!

Kändes underligt att lägga sig då det redan blivit ljust ute imorse/inatt, men efter några om och men somnade jag tillslut och sov väldigt väldigt länge. Trots det är sängen redan uppbäddad och rent fysiskt skriker på mig.

Annars har det varit en helt perfekt dag, ungefär som en juni-juli dag.. nästan.. kanske.
Morgondagen ser rätt lovande ut den också, smhi lovar strålande sol, så efter jobbet kan man antagligen inte bli annat än festsugen, dags att kika litegrann i garderoben då kanske!

    (klicka för större bilder..)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!