I dig your style

Just nu hade jag velat se Miss Li live med Dancing the whole way home, för ja. Jag känner mig lite så just nu. Inte för att jag har någon särskild anledning utan att jag bara har kommit in i andra andingen och ser slutet på veckan, två dar kvar nu!



Och istället för att åka på Kalaset har jag sett ut ett par skor jag tänkt beställa och lägga pengarna på. Mina första "riktiga" arbetsskor, och det blir ett par söta gladiatorskor, ett par jesussandaler jag aldrig trodde jag skulle sätta på fötterna. Men nu när den närmaste framtiden ser ut att bli på två fötter gäller det att ha nått rejält, även ett ryggstöd lär inhandlas inom kort.

Jag låter så förståndig?


Fredagens missöde



Att ta mina vita balskor till festivalfredagen var väl inte helt genomtänkt.. Får använda dess skönheter oftare, vid andra bättre passande tillfällen!


yr.no


Lägg märke till 0 mm nederbööööööööööörd, yes nu kör vi!


En biljett till!

Och detta får jag tacka Piteå-Tidningen för! Nu får jag göra en vän glad också!



Nu väntar en lång och skön promenad i solen, det närmar sig helg!


Det börjar dra ihop sig



Då inte för havsbadet i ren bemärkelse, men till festivaldags om inte annat!


Let's observe the effect

Hur sjukt rolig är inte denna reklam!!!



(p.s jag är så gott som frisk, ni behöver inte vara rädda längre! d.s)


Frisk... trodde jag


Frisk igen

Magsjuka och feber, jippieee.. Haft mig ett sådär trevligt dygn men idag känner jag mig hyffsat pigg, dessvärre vrålhungrig. Hittills idag lever jag på en macka & blåbärsoppa.

Men nu ska jag försöka vara lite ledig och inte sjuk.
Ska strax bege oss till Måttsund för Bilbingo, hoppas man tar hem någon vinst!


Sista kvällen med Göteborgarna

Då ska vi hit:





Snyggt med flätor!

Förut förstod jag inte riktigt dehär med flätor och se fin ut. Det har mer, möjligtvis varit något jag förknippat med träning och dåliga hårdagar. Men man kan ju faktiskt göra nått kul av det också! Ett prydligt diadem, stort eller litet, eller som jag har här, hjälper också luggen att sitta på plats! Praktiskt!



Snyggt, enkelt & lätt!


Paj paj paj

  

Kan inte påstå att jag varit någon paj-älskare men nu har jag faktiskt hittat en liten favorit- Jordgubbspaj a la Linda!


Impulskväll

"Har biljetter till Havsbadet. Vad säger du?"

Kände mig inte så svårövertalad en lördagskväll som igår, och lika bra var väl det för vilken kväll det blev! Mer Beach Party i sommar hoppas jag, dans i folkparken var väl inte heller så pjåkigt!

  
  

Och idag... har jag... lagat.....

  

.. hemmagjord pizza!

Och för att vara lite ännu duktigare har jag cyklat 1 mil och 4 km för att vara exakt och eftersom jag bara hade uppför dit tyckte jag att jag var värld glass, grädde, maränger och bär innan jag kunde åka bil hem, hurra för cykelställ!


Det är jag som bestämmer

   
 


Idag har jag hunnit till Luleå, shoppat, tillbaka hem, badat med w&L, umgåts, ätit gott och varit ute ytterligare ikväll. Men så har jag inte hunnit: byta tandläkare och boka undersökning, kolla upp tider för sista vaccionssprutan och säkert nått mer tråkigt som jag har lyckats förtränga.

Men nu ska jag inte tänka mer utan vila lite extra inför tre-dagars jobbet jag har framför mig.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!