Lite bilder från påsken 2009

     











In med nytt

Alla har nått klädersplagg man kan ta på sig när som helst, var som helst. Ja, ikväll har jag alltså städat mina garderober. Diverse plagg fick åka ut för att lämna plats åt förhoppningsvis någonting nytt. Men så kom vi till jeansen, idag på dagis gick nämligen mina egna favoritjeans sönder. Jag insåg iallfall att jeansen hade gjort sitt och för att blir tvungen att kasta bort dem, gjorde jag såhär:


 


Så kan det gå, ingen idé att laga längre..


Ingen Pad-thai ikväll inte

Nu sitter vi i Stockholm och hos Fias bror Tommy! Strålande vårväder och ingen snö, helt underbart! Vi kom just in från en promenad, prövade mig på en Chai Latte, vilket var riktigt gott faktiskt. Och så handlade vi mat, det blir pastasallad med mozzarella, salami, sallad och annat gott ikväll.

Flygresan inatt gick väl så bra som den kunde gå, antar jag. Sov rätt upp och ner på bordet framför vilket funkade bra. Får hoppas tågresan imorgon går lika bra.

Nu lite bilder från matlagningen här och nu!

       




Här har ni Pad-thai, Thailands nationalrätt. Har väl bilivit ett antal luncher i den stilen, men ikväll blir det annat!


Sista kvallen i Bangkok

Sadar! Nu borjar dagarna ta slut pa varan semester och imorgonkvall 23.40 Thailandsk tid aker vi mot Osterike for att sedan aka hem till Sverige, sa lordagmorgon strax efter nio har ni oss i Stockholm!

Det vi har kvar ar egentligen en slapp dag imorgon, det blir nagra timmar vid poolen innan vi ror oss ut for en massage och mat.

Har inte shoppat overdrivet mycket, men kanns som det ar samma klader som aterkommer hela tiden, vilket det ocksa ar men. Ja, lite har man fyndat anda! Kanske hinner en vanda ut imorgon ocksa, vore val inte helt fel.

Pa lordag hors vi!
Foresten, skartorsdag! Vad hander da egentligen?


Fran MBK

Nu sitter vi i galleran, vi har gjort en liten paus i shoppandet. Jag sitter och funderar om jag ska klippa mig eller ej, det behovs verkligen men jag ogillar att haret blir kortare tyvarr.

Jag har hunnit kopa mig en Ipod och lite make up, kanner mig ratt nojd men vi har ju ett par vaningar kvar att ta oss igenom.

Jag ar for tillfallet utan telefon, laddaren i rummet vill inte fungera och jag var inte sa sugen att lamna ivag telefonen. Men jag tror jag klarar mig till lordag, lite strom ar kvar.

Nu ska vi fortsatta, bara nagra timmar kvar till stangning.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!