Fem nyårslöften du faktiskt kan hålla!

"Ut med småbråk och vardagsgnäll, in med lyhördhet och respekt. Nu ska vi lyssna och ta oss tid att ta hand om varandra." Det var något sådant nyårsspecialet jag läste började. Fem relevanta nyårslöften och ja, kanske något för mig!

- Ta nästa steg i karriären, avancera eller börja om på nytt.
- Vårda relationer, umgås och spendera tid.
- Ät bättre, sluta småäta!
- Få mer tid till dig själv, gör det du tycker om.
- Fuska inte med träningen, variera träningen och välj träning som känns kul!




Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag, tillåmed fått i mig en "nyttig" frukost och känner att några nyårslöften är dags att stämpla upp.. men vilka? Senare kommer några tips om vilka löften som passar oss alla, som alla borde ha!

Idag är det tänk att vi ska åka upp till backen och åka lite madrass, dricka varm choklad och ha lite kul! Hoppas det inte bara är så isigt! Annars idag finns det måsten som att bestämma mat inklusive köpa allt inför nyåret.

Igår tog jag mig äntligen till stan och "rean", hittade inte speciellt mycket på rean, men ett par andra klipp! Däremot glömde jag totalt bort min klänning jag skulle lämna tillbaka, men gick in och pratade med personalen och det var bara att komma in så den ska inte få snöa in i min garderob länge till.

Haha, jag har en ekorre utanför fönstret!




24 december

Önskar alla nära och kära en riktigt god jul! ♥

  



17.08

Kan livet få en ny vändning på en timme, en dag, en månad, ett år? Ibland tror jag vi har för bråttom för att bry oss. Jag läste just någonting som fångade min uppmärksamhet totalt. Något som kändes som min historia, något som var så precis, så tilltalande och så verkligt. Jag kanske inte bara hunnit fram till slutet än, eller så har jag det. Nu är det dags att lära sig att nästa timme kan förändra ens liv och att endel kapitel i livet aldrig tar slut förän man tillåter det.



18 december

Godmorgon, goddag eller hej!

Jag är hemma, blev ingen Luleåresa idag. Jag orkade inte efter gårdagen. Men nu är allt bra och det är ju huvudsaken! Kom också på att jag inte bara ska till stan imorgon, utan måndag också. Då med min skadedrabbade tå, de sista ska göras... Oroar mig för alla förbaskade sprutor.

 (klicka för större bild..)

Där har ni en bild på mig just nu, men här ska jag inte sitta längre utan ska upp och handla och förbi bibloteket för att få mig ett par läsvärda böcker, kanske en ljudbok också.

Hoppas ni får en bra dag, vi lär höras igen!



Charlestone med oss

http://elfyourself.jibjab.com/view/t4ENUFTEmbYsg5H0#/owner/t4ENUFTEmbYsg5H0


Tyvärr fick jag inte in fler nissar men får väl göra flera varianter!
Men visst blev det roligt?! Pröva ni också!


Matchdags!

  

Tväråselet AIF - Gammelstads IF
Söndag 7/12, 15.00
Sporthallen - Älvsbyn


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!