Bangkok

Antligen! Efter en javlig bussresa kom vi fram lite tidigare an planerat kring tva-tiden inatt. Jag och Lina hamnade langst fram i bussen och dom kor som tokar! Storst gar forst sa bussen bara kor, helt sjukt, det spelar inte nagon roll vem som ar framfor, bara pa med varningsblinkers och hellyse och sa kor dom.. Sahar upplevde jag inte forra resan, tur att det var sista langa bussresan har.

Nar vi kom fram tog vi in pa hotellet D&D, ratt fint, pool pa taket och frukost ingar for knappt hundra kronor per person. Vi kanner oss inte alls lika virriga som forra gangen vi var har i Bangkok. Ikvall, inatt ska vi pa nattmarknaden Suan Lum Night Bazaar, det ser vi framemot.

Vi har hunnit ligga vid poolen nagra timmar idag, tills det blev daligt vader och borjade blixtra och aska pa samma gang. Vi satt i rummet och bad att det skulle sluta, riktigt laskigt. Efterat hade gatan har utanfor svammat over totalt, men nu ar vattnet borta sa vi kan ga ut igen!

Ikvall ska de shoppas, yeeeeeees!
Hoppas ni mar bra dar hemma, snart hors och ses vi!


Koh Tao

Vi kom fram till Koh Tao tidigt i fredags, on var over forvantningarna och vi tog in i ett rum brevid stranden.. med flakt. Vilket vi inte klarade manga timmar i sa dagen darpa bot vi till AC igen. Stranden ar helt okej och vattnet ar verkligen klart. Idag akte vi ut med ett par svenskar i en taxibat och snorklade bland hajar! Ja ni laste ratt, hajar!! Inte saklart manniskoatande-hajar, da hade jag inte satt ner foten. Jag och Ellen foljde taxi-chafforen och vi sag massvis med haj, de var frant!

Imorgon aker vi till Bangkok, en tolvtimmars-resa, vilken man inte ser framemot sa mycket men.. upp ska vi! Da blir det bad och shopping! Inte sa pjakigt!

Nu ska vi kila vidare och packa vaskorna!


Koh Samui

Idag har det varit stekhett, sakerligen den varmaste dagen hittills. Har inte gatt att ligga pa stranden, utan vi hyrde madrasser och lag pa havet hela dan. Det har varit sjukt vindstilla ocksa, men tillslut fick vi lite blast vilket var behovligt.

Inatt trodde jag att jag fatt vattkoppor.. Jag forestallde mig att jag inte far aka hem, pga smittorisk osvosv. Inbillade mig att jag hade feber, men jag verkar inte vara sjuk, det ar nog nagra myggbett som spokar. Men jag ar ju som jag ar, alltid tror jag de varsta.. Igar hade vi stromavbrott i tva timmar ocksa, alla affarer stangde och hela staden var helt svart. Men vi fick i oss kak anda, pa nagot lyckligt satt kunde dom laga mat, sa de var tur for oss.

Vi har bestamt att vi aker vidare till Koh Tao pa fredag, sa da vet ni var vi befinner oss.
Nu ska jag kila och se vad tjejerna hittar pa och vad kvallen bjuder pa.
Foresten, tack for tipsen Therese, vi kommer sakert kolla in bada tva!


Koh Samui

Hola! Idag har vi varit ute pa Elephant-Trakking, de var lite haftigt och lite laskigt att sitta pa dessa stora varelser men kul! Vi trivs ratt sa bra hara, har testat pa massagen och jag maste absolut ta en till innan vi aker hem till Sverige igen. Igar hyrde vi en dvd och kopte film och godis, precis som om vi vore hemma. De var behovligt och skont!

Vi kommer aka vidare till Koh Tao nagon dag i veckan. Pa mandag, om en vecka, startar vi resan tillbaka mot Bangkok. Kliar i fingrarna efter shopping, har redan tjuvstartat lite och fatt mig tva klanningar. Jag har aven kollat in en Ipod, eftersom jag badat lite smatt med min egen mp3 men den funkar fortfarande. Basta priset jag lyckats fa pa Ipoden var 1500B, dvs ca 375kr. Men det gar sakert att fa ett battre pris i Bangkok, sa jag vantar lite men sjuka priser.

Nu ska jag dra mig tillbaka till rummet och ta mig en pn sa jag ar utvilad for kvallen. Jag var sa hemskt trott igarkvall da vi at middag.

Hoppas allt ar bra dar hemma, om prick tva veckor har ni oss tillbaka i Norr!


Krabi

Blev en snabbvisit pa Koh Lanta. Stallet var verkligen jattefint, vi bodde flott for typ 60 kronor per person alldeles intill havet och vi hade pool. Men det var lite val lugnt och vi passade inte riktigt in. Sa idag kom vi till Krabi, men vi har redan bokat resan harifran. Vi traffade Maja och hennes kille, sa tillsammans har vi hyrt en minibuss som ska ta oss till baten till Koh Suami. Alltsa tillbaka pa sidan dar vi i princip startade var tripp, fast en annan o da.

Bilder ja, vi kanner att vi varken har ork eller energi att ladda upp nagra. Ni orkar vanta tva veckor, eller hur? Da kommer massvis med bilder, det kan jag nastan lova er!

Igar var vi pa batutflykt igen, hur harligt som helst. Vi besokte fyra oar, snorklade, simmade in i en grotta, at buffe(sjalvfallet starkt...) och badade en massa. Solningen har daremot satt sina spar, och ja.. man ska vara forsiktig med solen har nere. Som vi sa ofta hort, hmm.

Tiden gar fort nar man har roligt, halva resan har ju redan gatt.. eller?
Hoppas ni har det bra for det har vi, kramkram


Mot Koh Lanta

Igar akte vi ut pa en batutflykt, vi snorklade bland massa akvariefiskar, badade, besokte on dar The Beach spelades in och massa andra. Det var latt den roligaste utflykten vi gjort, fast jag var lite radd for fiskarna maste jag medge. Igarkvall var det ovader har pa on, riktigt obehagligt. Det askade, blixtrade och oste ner regn, var bestallda mat gick inte att tillaga och vi fick valja mellan de Thailandska ratterna istallet och det blev en besvikelse.

Om en timme ska vi satta oss pa baten som ska ta oss till Kho Lanta och denna resa kommer bara ta upp mot tva timmar sa det kanns bra. Vi kanske hinner med lite sol och bad aven idag!

Nu ska jag kila upp pa rummet och hamta de sista.
Forsten, vi bot rum forsta natten pa grund av odlorna.. Vi var inte riktigt sa tuffa som vi trodde, men vi bot upp oss till ac ocksa, det behovs! Ha de sa bra, ciao amigos!


Phi Phi

Idag har vi akt taxi, bat, buss, minibuss, buss igen och slutligen bat innan vi har tagit oss hit till on Phi Phi. Resan tog narmare bestamt tio timmar och nu kanns det skont att ha en sang att krypa ner i. Vi bor for cirka 80 kr per person och frukost ingar sa det kanns kanonbra.

Imorgon ska vi aka till Long Beach dar vi ska bada och i overmorgon ska vi ta oss pa utflykt.
For ovanlighetens skull ar det jattevarmt och vi forsoker njuta det vi kan.

Imorgon ar det hela tre veckor till hemresa. Saknar ni oss??


10:e mars, Kho Phangan

Godmorgon!
Tjejerna har just promenerat till stranden men jag ar fortfarande kvar. Har brant mig ganska rejalt pa axlarna sa jag stannar inne medan solen ar som starkast.

Vi har bestamt oss for att stanna har till torsdagsmorgon och darefter aka till antingen on Kho Tao eller over till andra sidan dar bl.a Phi Phi finns. Vi alla mar bra, forutom lite sol-branna. Ellen har lyckligtvis klarat sig undan. Det ar verkligen en plaga att inte ligga i vattnet en dag som denna. Jag far nog dra pa mig en t-shirt och springa ner.

Ska forsoka lagga upp nagra bilder da vi kommer till nogot billigare Internetcafe. Nu ska jag springa upp och kika om staderskan gjort sitt. Fyra tjejer i ett rum blir lite stokigt!

Hoppas allt ar bra hemma!


Kho Phangan

Nu ar vi pa on Kho Phangan, jattemysig o. Kanns skont att ha lamnat Bangkok for har ar det absolut mer semesterstamning. Igar spenderade vi kvallen med folk fran Pitea, lite roligt att traffa folk man kanner igen. Vi kommer stanna har till onsdag som det ser ut idag, eftersom pa tisdag ar det Fullmoonparty som vi "maste" uppleva.

Det ar fullt gassande sol och harligt vader, lite for varmt i havet kanske, knappt sa att det svalkar men anda skont. Vi ligger mestadels i for att det ar sa hemskt varmt pa stranden. Nu ar klockan snart 17.30 och jag ska ta och ga upp till oss for att se vad kvallens planer ar. Troligtvis ska vi ga over till ett par svenska tjejer vi traffade igar, blir sakerligen trevligt. Nu bor vi jattefint i en Bungalow, vi har tva dubbelsangar sa att alla kunde bo tillsammans.

Malin, vi hoppas att vi hinner ses da ni kommer! Vet ni var ni hamnar? Hall oss uppdaterade!
Nu ska jag fortsatta njuta, godmorgon far jag val kanske saga till er?


Bangkok 5/3

Nu är vi framme i Bangkok. Flygresan gick jättebra, bättre än förväntat. Däremot blev det varmt och kvaft sista timmarna och då vi kom fram visade graderna 32.

Inatt har vi tagit in på ett hotell mitt i Bangkok. Allt vi gjort idag är mycket tack vare Linas kusin, Erik som vi just nu sitter hos. Imorgonkväll ska vi sätta oss på en buss som tar oss ner till Södra Thailand, då kan semestern börja!

Klockan är nu 21.00 och vi ska ta och bege oss tillbaka till hotellet.
Imorgon ska vi äntligen få bada, det är svettigt här!

Vi har det jättebra, men längtar bort till lugnet på stränderna. Bangkok är stoooooooooort!
Ha det bra allihopa tills vi hörs igen, kram från oss!


Thailand 4/3-4/4, därefter Stockholm, hemma igen 6/4

Bloggen kommer att uppdateras i mån om tid och då tillgång till Internet finns.

  



Män som hatar kvinnor


I söndags såg jag och mamma bion Män som hatar kvinnor. Trots att jag läst boken och visste i princip vad som skulle hända satt jag på helspänd under hela filmen! Galet bra hur dem lyckats filmatiserat den så fruktansvärt bra. Om ni inte läst böckerna, gör det! Och se filmen!

Nu har ni nått att sysselsätta er med!

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!