Fullt upp

Nu är det fullt upp i skolan med diverse slutprov, kundpass och träning inför "lilla gesällen". Idag är det 16 dagar kvar av Öviks-livet, vilket känns helt underbart.

Längtar tills jag får packa upp mina saker där hemma och slippa veckopendla hit! Men nu är jag som sagt nere och det betyder tidiga kvällar för att orka med, så nu ska jag fortsätta läsa om jag orkar hålla ögonen öppna.

Ha en fortsatt trevlig kväll, kramkram!

A day off

Nu är showerna över och vi har fått en ledig dag för att ladda upp batterierna för sista tiden i skolan. Det som återstår är i princip prov, praktiskt och teoretiskt.. Kanske inte det roligaste men det måste väl göras innan man får ta sitt pick och pack och flytta hem!

Och hem ska jag redan på onsdag, för tors-fredag ska jag nämligen på utbildning med en frisörsalong och på lördag är jag inbjuden på det stora frisörevent av Tony & Guy.. Spännande!

Idag ska jag faktiskt inte tvätta, eftersom jag gjorde det igår. Men ut på stan ska jag, för idag hade jag tänkt pyssla. Men med vad kan jag inte berätta! Surprise surprise!




Showen är igång!



Första showen är avklarad och även en fotografering med inhyrd fotograf i ett naturområde här i närheten. Ska bli roligt att se bilderna.

Missa inte morgondagens show, ni kan följa den live på www.örnsköldsvik.net 15.00!
Ha det bra och håll tummarna för oss imorgon, nu ska jag vila mina batterier. Snart ses vi!


...och tillbaka!

Nu har jag kalasat klart hemma och blir kvar i Övik iallfall två lååååånga helger för att förbereda och göra show den 13 och 14 maj.

Igår startade vi med make up och idag har vi haft en klass på studiebesök innan vi fick gå ut och ordna kläder/skor/accociarer inför showen.

Resterande tid av veckan ska läggas på ett kundpass, färgteknik, ergonimikurs och en hel del fler förberedelser inför nästa vecka. Ska försöka ladda upp lite bilder för att lätta upp stämningen, men det en annan kväll.

Nu: telephone och sticka lite..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!