Dags att provsmaka!


Nu har vi bakat färdigt och väntar på att kakan ska svalna så vi får provsmaka. Detta ska vi göra till nya Wallander som kom ut idag!


Ha en trevlig kväll!


Det är onsdag och...

...kartongerna börjar bli fulla, lägenhetsnyckeln har anlänt och det är bara tre dagar kvar tills det är dags att åka.

Nu ikväll ska jag och Peter baka så jag har något gott att bjuda tjejerna på imorgonkväll, nackdelen är bara att man inte är hemma och "allt" finns. Utan nu måste vi handla först också, men det ska nog gå bra.

Ha en trevlig kväll!

Biobiljetter är bokade...

Biljetter är bokade till Snabba Cash! Hoppas filmen är lika bra som recensionerna utlåter! Nu ska vi fortsätta vårt fredagsmys framför Let's dance med en.... mango!

Fredagsmys!

Hej hallå, nu hör ni från mig fortare än förväntat! Idag har jag gjort mitt första besök hos min nya tandläkare och mitt första besök som betalande kund. Och visst är det tråkigt att lägga pengar på sånt men hellre det än trasiga tänder! Som tur var verkar jag ha skött mina tänder väl och inte ett enda hål kunde spåras!

Sitter här och fördriver tiden medan jag väntar på att ugnen ska bli varm så att jag kan sätta in potatisgratängen. Det blir en mysig fredagsmiddag med kall fläskfilé som mamma marinerat, sallad, bea, vitslöksbröd och potatisgratängen förstås!

Det kan med andra ord inte bli en bättre fredagskväll, speciellt inte nu när Peter har kommit hem!

Första bilden av den nya kameran...



..är publicerad! Och visst, den känns riktigt bra, fastän jag hunnit vara nöjd, missnöjd och slutligen nöjd igen.

Nu sitter här mitt i mitt lilla kaos, jag börjar få lite ordning och reda vilket behövs just nu. Och som ni ser hittade jag en spegel billigt idag, så jag röjde golvet och började måla. Nu efter tredje varvet ser det riktigt bra ut, så en spegel får följa med tillslut.

Antar jag kommer vara mestadels frånvarande härifrån under helgen och säkerligen början av nästa vecka. De sista ska ordnas inför flytten och jag vill ta vara på varje sekund som går innan vi åker ner.

Så vem vet.. kanske har jag redan hunnit flytta när vi hörs eller ses nästa gång! Ha det så bra allesammans! 


Dags att lägga sig!

Trots det blev en tidig morgon och jag lovade mig själv att göra en tidig kväll, sitter jag fortfarande uppe och har hela rummet fullt av kartonger och diverse saker överallt.

Nu ska jag försöka göra lite ordning och krypa ner så jag är pigg inför morgondagens planer.

Dont play with a girl who can play it better...(kära dator....)

Jag har under två dygn till och från rensat alla "onödiga" bilder som finns på datorn i hopp om att den möjligen kunde bli lite, ytterst lite snabbare. Men vad händer.. Jo, nu 2 GB bilder mindre och datorn håller på att ramla ihop. Plus att datorn själv valt att ta bort hela min mapp från Studenten. Men tur att den har en ägare som är dubbelt så smart och dubbeltsparat i princip allt, åtminståne går det att få tag i.

Annars? Jo, jag har fyllt åtminståne 5-6 flyttlådor, fått två nya tjejer att dela lägenheten med, rensat kläder, skor, småtjafft och allt annat som kan vara bra att minimera på.

Ikväll ska jag träna "lugnt" på ett Step up pass. Får se hur de går och om det går, men måste försöka nu när man äntligen har ett par träningskompisar! Efter det ska jag avnjuta en Mango till en bra film, möjligen en Falk repris på tvåan.

Men nu längtar jag till fredag så jag får pussa på min favorit!


Ser inte helt fel ut va?

 


En kamera är beställd!


Nu, eller rättare sagt igår beställde jag min första, egna kamera! Efter många om och men under mellandagsresan blev det tillslut inte alls en Sony utan en Avant. Får hoppas jag får hämta den på måndag och utforska dess finesser.

Annars har det blivit 13 grader varmare, men vi står fortfarande på statiga minus 22 grader. Fast det känns ju nästan som blida om man jämnför med igårkväll då jag och Ellen tog oss en promenad i 35 minusgrader..

Nu ska jag koka en tekopp, sätta mig framför tvn och fortsätta sticka min halsduk. Kanske blir det en sväng förbi tjejerna också innan jag gör en tidig kväll. Känner mig inte alls särskilt pigg..

Fynda nytt på aktion

Igår prövade jag än en gång på sidan enkrona.se. Ibland kan man göra riktiga fynd där, fastän mestadelen är skrot. Vann aktionen på en te & kaffemaskin jag var ute efter. Sen när jag ändå var igång tog jag hem en digital glasvåg och tre ljusstakar i klarglas.


Long time no see

Dundret trippen blev riktigt lyckad och vi hann med nått åk i backen trots kylan. God fyra-rättermiddag serverades och jag fick pussa min kära på tolvslaget! Så med andra ord kan jag berätta att mitt 2010 började på bästa tänkbara sätt!


Godmorgon världen



I vanliga fall hade jag klagat på vår innetemperatur.. Men idag kan jag kanske leva med det, om jag slipper gå ut!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!