Prövotiden är över!

Idag är det prick två år sedan jag tog körkortet, vilket innebär att min prövotid är över! Men ja, jag fortsätter i samma lugna körstil!

Ska jag fira med en twister kanske?

  


Ändrade planer

Där försvann min lediga dag, dags att göra sig klar för jobb!


Godmorgon!

Just nu sitter jag inbäddad i världens största och mysigaste morgonrock, känns lite kallt om fötterna så tror jag tyvärr måste sätta mig upp och stänga fönstret! Gårdagens besök gick iallfall riktigt bra, vi hade tåliga killar med oss som orkade springa omkring i ett antal timmar i världens kanske roligaste affär(bortsett från Ullared)! Däremot handlade jag inte speciellt mycket utan jag får ta ett besök närmare flytten.

Nu är det höstlov för barnen, så det verkar bli en lugn arbetsvecka. Två inbokade jobbdagar och resten får vi se. Idag verkar jag iallfall vara ledig, så jag ska ta mig lite frukost och sätta igång dagen!


Lördagsmys!

Fortsätter i samma tema ikväll, lördagsmys! Det blir till att börja med tjejmys med fika, grönsaker och dipp. Därefter ska jag förflytta mig till P, där jag antar vi fortsätter i samma tema även där. Inga större utsvävningar förväntas ikväll eftersom vi ska till ikea imorgon!!

Nu ska jag vara tråkig och ordna till håret, ha en trevlig lördagskväll!


Helgerbjudande på Wedins!

  

Här har ni skorna jag köpte igår, visst är dom snygga?! Det är nog det snabbaste skoköpet jag gjort! I helgen får man skönheterna för 399:- istället för 599:-! Passa på!

  


Change my opinion

Igår fick jag en ledig dag, och givetvis satt jag inte hemma och deppade över att jag inte fick jobba. Utan det blev stan där jag kom hem med nya skor, jeansskjorta, en halloween-outfit och accesoarer. När jag kom hem hämtade jag också ut jackan jag beställt. Nu har det bara uppkommit några problem: 1, Skorna känns för stora.. 2, Skjortan känns för dyr.. 3, Passar jag verkligen i skinnjacka? 4, Kommer jag klä ut mig under halloween?


Nu blir det vitt

Såhär såg det ut då jag kom ut från kvällens Step-up pass!

  

Just då kändes det bara sjukt mysigt och jag längtade efter tända ljus, en bra film och lite karra! Nu, då oroar jag mig istället över att promenera till jobbet imorgon..

Helgerna går för fort

Söndag.. igen!
Fredagen som såg ut att bli en lugn middag-, vin- och idolkväll slutade med middag, vin, idol, mer vin och utgång. En grymt trevlig kväll som jag fick sota för på lördagen då jag fint skulle infinna mig på jobbet klockan 7.00, men det var kvällen "värd"! Efter att inte mått alltför bra avslutades atberspasset med en 1½h lång utbildning, vilket kändes som ett bra avslut. Väl hemma blev det middag och gonatt!

Nu, efter 12 timmars sömn känner jag mig pigg och allert! Så vad ska denna pigga söndag bjuda på?


Inget drastiskt



Känner att jag är tvungen lägga upp något sorts resultat på fredagens inlägg. Men bilden blev däremot alldeles suddig så jag gör er en tjänst och behåller den. Det jag gjorde var att korta längden och göra ett "rakare" avslut än det var från början, så nu är den användbar och ni som inte såg mig i fredags får vänta till en annan dag!

Dagens projekt



Skjorta, sax.. och symaskin, lets go!


Kul med triss

Jag vann på första!
Jag vann på andra!

Åhhhhhhhh varför köper jag aldrig lotter?

Middag

Idag gjorde jag(fick väl lite hjälp också..) biff med cashewnötter & ris! Och det blev hur gott som helst, äkta thai-mat! Men receptet jag skulle följa, från vår Middagsbok, följde jag inte alls. För det första tog jag nått annat än biff, som säkerligen var godare också. Sedan försökte jag följa receptet så gott det gick med lite egna insiativ där det behövdes!

Jag är en sann kock i köket när jag vill och känner för det!

 

Bild hann jag inte ta på maten, så ni får nöja er med en från Middagsboken.


Är vintern redan välkommen?

Middagen igår bestod aldrig av min önske-kombination, eller ja egentligen- jag böt bara innehåll. Det blev tacos, och som ni säkerligen vet är det något jag tycker bra om.

Idag fick jag jobba heldag istället för halv, vilket kändes rätt så mycket bättre. Men nu känns det jobbigt att inte veta var man är imorgon, om man är någonstans imorgon. Just nu vill jag att det ska bli januari och att jag får börja plugga!



Hittade en bild från helgen i Göteborg. Här är jag och Roger, en av killarna min bror bodde med, på restaurangen Viktoria. Bra restaurangnamn va?

Jag söker ingen sympati



Dags att ordna till lite lunch nu innan det är dags att åka till jobbet några timmar. Känns som om det blir en bra mat-dag idag. Först nu, spagetti & köttfärssås, sen... något gott! Ska försöka fundera ut något tills jag slutar då vi ska handla, men vad skulle passa bra en tisdagskväll? Jag gissar att det blir något i stil med kött, pommes, beasås och sallad......... åh jag längtar tills det är middag!

Monday

Efter att ha sovit 10 ½ h känner jag mig relativt utvilad men desto mer snorig... Har just fått en mega-tablett serverad och den har åkt ner med ett glas vatten. Så nu inväntar jag ivrigt dess effekt, annars verkar det som om det blir en lugn dag. Kanske en och annan promenad hinns med.

Helgen har åtminstone varit toppen! I fredags åkte vi in till Luleå för middag på Waldorf och bio. Det blev Flickan som lekte med elden, som förväntat var riktigt bra. Några timmar senare hoppade jag upp från en varm och mysig säng och begav mig till jobbet.

Lördagseftermiddagen/kvällen blev som väntat i ett lugnare tempo än förmiddagen och jag sjönk ner framför fredagens Idol och därefter serie på serie tills jag hämtade P och så äntligen fick vi sova. Om än söndagen inte var min bakisdag så gjorde jag den till de eftersom det var så synd om mig och min hals.

Hoppas förkylningen inte blir långvarig för jag vill träna träna träna.......


Känsliga ögon?

Jag började mer eller mindre gråta då jag var ute imorse. Kanske är det de kalla graderna som chockerar mina ögon? Jag hoppas iallfall att det blir så pass varmt idag att man kan ta en normal eftermiddagpromenad, utan tårar och snö under skorna!




Jag + ensam + mörkt ute + oljud = sjukt sjukt dåligt

Jag har haft hjärtklappningar av rädsla! Pappa har däremot lugnat ner mig och Idol på tv gör mig ytterligare något lugnare. Hoppas alla kommer tillbaka snart, jag vill inte sitta här själv och lyssna på alla oljud!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!