Hemma igen!

Blev en snabbvisit till Övik och efter två dagar i skolan är jag på hemmaplan igen. Idag har jag varit och besökt en salong i Boden och hela dagen har sprungit på i rask takt. Nu vill jag bara att skolan ska vara slut, så jag får flytta hem och börja på en salong, på riktigt. Fast bra vore det ju om jag hade klart med någon salong först.

Att tillägga bör ju, med min tur, hann jag bli påbackad- just då jag satt mig i bilen..

Nu ska jag fortsätta njuta av att vara hemma. Imorgon ska se om jag får besöka en till salong och efter det ska jag hem för en lektion i stickning och efter det ska jag laga världens godaste fläskfilé..(lchf-recept)

Ha en trevlig kväll!

Nu blommar det!

Nu ska jag strax göra iordning frukosten, städa ihop och gå över till grannarna för att hoppa i bilen mot skolan och senare i eftermiddag åker vi äntligen hem!

Idag är det föreläsning och permanentrullning som står på schemat och helgens planer är en hel del klippningar och 50-årskalas. Däremellan ska jag försöka göra ingenting och bara njuta av att vara hemma. Om jag hinner..

Ha en trevlig helg nu allesammans!



Smarrigt med LCHF

Chokladkakan i tisdags blev en riktig hit tillsammans med grädde och hallon, tur att det finns en till i frysen vi kan gotta oss i!


Bakning

Ikväll har vi bakat en LCHF-kladdkaka. Blir spännande att smaka den imorgonkväll på vårt tisdagsfika. Och vem vet, de kanske är så gott att man fortsätter köra low carb, high fat!

Dagen har annars bestått av inläggningar och långhårsuppsättningar. Hoppas inläggningarna är torra till imorgon så vi får ta ut och se resultatet. Återkommer med bilder en annan kväll för nu ska jag krypa i säng.. Men innan det ska jag skicka massvis med krya-på-er-kramar till er sjuklingar där hemma. Se till att bli friska nu för på fredag kommer jag!

Uppsättning från i fredags

Elegant, fin och stilren frisyr:


Done

Nu är jag så gott som färdig med denna söndag. Nu får det gärna bli måndag så det kan bli fredag någon gång!



Hoppas mina sambosar gillar läget med min omflyttning av diverse saker här i lägenheten..


Längtar till nästa helg

Tiden går fort då man i princip inte gör någonting. Igår blev det stan och en fika med Sofie och Marie. Och kvällen blev en repris från fredagen, lungt och skönt framför tvn med en hel del gosaker hos tjejerna.

Idag däremot har jag varit riktigt duktig. Först hade jag tvättid mellan 10 och 13. Och medan har jag gått an och städat, plockat, slängt och packat ner en hel del saker jag inte behöver här i Övik som får följa hem på fredag.

Nu återstår bara en hel del matlagning och möjligtvis ett besök på Coop för att inhandla vitlök och cream fraiche för att göra dipp. Tur att Peter inte behöver stå ut med mig och min andedräkt ikväll! ;)



Nu ska jag börja med maten.


Fredag och helg

Idag har vi gjort två långuppsättningar och klippt ner Viola-dockan rejält. Ska försöka ladda upp bilder nu ikväll eller imorgonbitti eftersom vi stannar i Övik denna helg och planerna är inte alltför många..

Nu väntar jag på att tjejerna ska äta upp sin mat så ska jag hälsa på. Håller tummarna för bra väder imorgon!

Inga fler slingor

Nu har jag hamnat rätt!

Både jag och min kund Rebecca blev nöjda men mer får ni inte veta för nu börjar Andra avenyn!

Tisdagsfika i vanlig ordning

Ikväll bjöds det på bär, grädde och maränger, mums! Vi borde införa torsdagsfika när vi ändå håller på... eller.. Lite oroliga kanske ni blir om jag säger att vi tog bilen när det är max 50 meter mellan våra lägenheter.......

Imorgon har vi klurat ut att vi ska ha egenvård och denna gång både klipp och färg. Och jag har totalt ingen aning om hur och vad jag ska göra, långt-kort, ljust-mörkt.. Jag är som en levande varningstriangel!
 
Nä nu ska jag lägga mig, chingchong långkalsong.


Härligt att vara hemma!

Tiden går fort när man har roligt, det kan man minsann säga. Har varit hemma i över en vecka och ändå tycker jag att tiden gått för fort. Därför kändes det jobbigt att behöva åka tillbaka igårkväll. Men nu har vi bara drygt 9 veckor kvar till vår slutdag. Och med tanke på hur fort tiden har gått hittills, lär det bara smälla till så står vi där med väskorna packade.

  

Har iallfall varit en toppenvecka hemma då jag fått vara med nära och kära, träffat vänner och ätit gott och inte tänka på skolan.. förutom lite läsning.

Sen får jag inte förglömma att jag har firat 5 underbart fina månader med min älskling!


Kåbdalis!

I torsdags åkte vi upp till stugan för att sova äta, basta, umgås och sova en natt innan vi åkte till farmor någon natt och slutligen Kittajaur. Solen visade sig tillslut och vi har hunnit med att köra skoter, pimpa, grilla, äta gott, må gott och kanske de viktigaste: hinna slappna av och inte ha några som helst måsten!








Påskpresenter

Har jag inte sagt det förr så säger jag det nu: JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!

När jag kom hem i onsdagskväll och skulle krypa i säng hittade jag två halsband med matchande örhängen på nattygsbordet. Och sååååååååååhääääääääääär glad blev jag och hur fina som helst var dom!

  

Och ett fullproppat påskägg med mina favoritgodisar fick jag lagomt på påskafton av mamma och pappa. Ack så liten men viktig detalj på påsken!


Long time no see

Nu var det längesedan! Ska försöka uppdatera litegrann så ni får kika på vad jag har hunnit med!





Fin frisyr på häng hann vi med innan vi tog påsklov. Jag som inte är så mycket för "strama, thighta" frisyrer gillade den skarpt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!