Jag blev ett måndagsbarn



Bara tre veckor kvar nu, jippiee!


Inget fredagsmys för mig

Just hemkommen från ett 8-14.30 pass, nu väntar grillad kyckling, klyftpotatis och sallad innan jag åker för att jobba 17-21.

Ha en trevlig fredagskväll!


"En analysering av analyserandet... "

Victoria beskrev ett analyserande med rätt väl valda ord. Kan inte annat än hålla med, hur sjukt det än är! (ps. hoppas du inte har ngt emot mitt kopierade...)

Här kommer hennes inlägg:

"Det finns ett särskilt fenomen som alla tjejer drabbas av någon gång. Det är nog bara tjejer som drabbas av detta, möjligvis någon enstaka bög eller så kan kanske vara med liknande, men jag tror inte på samma sätt och inte i samma grad...

Det jag pratar om är analyserande.
Det kan vara analyserande av ett sms, ett samtal, ett uteblivet samtal, ett visst tonläge på rösten, en viss min och allt därimellan! Oftast är det vid killproblem denna analysering sätter igång, och då med full kraft och ivrigt smsande/telefonerande/msnande med diverse tjejkompisar (som är lika ivriga i sitt analyserande...). Detta leder sällan till lösningar utan snarare mer trubbel och hjärnbryderier.

Han (Killen) kanske använder sig av" ;) " istället för " :)" och våra hjärnor sätter igång för fulla muggar medans killen inte alls har reflekterat på vad eller varför han gör som han gör. Eller, ve och fasa, han avslutar meningen med " ... " istället för " . ". OMG, vad ska det nu betyda?!

Tjejer är verkligen analyserande varelser. Vad som än sker (angående killar, problem i kring dessa och påhittade problem) så ska vi alltid analysera allt.
Gärna så till den grad att vi har tappat bort oss totalt efter vägen och vet varken ut eller in. När "problemet" är så överanalyserat att vi knappt kan tänka längre, då har vi, ofta tillsammans med minst en vän, kommit på ett antal tänkbara förklaringar.
Den ena knäppare än den andra.
De mest troliga förklaringar (som oftast även är snällaste mot oss själva) har vi glömt bort någonstans där analyseringen övergick till överanalysering..."


Vad tror ni?



Det gick fort. Ett par nya glasögon är beställda! Eftersom mina "gamla" är rätt disktera har jag nu testat ett par mer markerande, blir spännande att se hur dem känns och om jag kommer behålla dem!

Men som ni säkert vet, är jag ingen flitig användare av glasögon. Men det kan ju vara kul att ha nått fräckt när det väl gäller!


Vad tror ni?


Unika armband



Glaspärlor, två typer av lås och en hel del fantasi. Inte så illa, eller hur?


Armband påväg

Jag upptog mitt pyssel från igårkväll och nu har jag tre nya armband! Precis sådana jag tänkt önska mig, men nu har jag plötsligt gjort dessa underbaringar helt själv. Problemet är bara att jag missberäknade längderna litegrann tillsammans med låsen. Och mitt tålamod har försvunnit så nu tackar jag min mamma som sitter och gör om dem till önskade längder.

Bilder på armbanden kommer senare!


I dare you!


Nått är man ju bra på sägs det, och här tror jag nog att jag fann min dolda talang. Dehär med snören verkar vara min grej!


Ibland har man tur


Denna söta spetstopp hittade jag igår för 39.90:-. Löjligt billigt! Ångrar att jag inte tog en likadan i vit också.
Kom även hem med en ny Kylie Minogue lotion och två söta skålar.


So beat it, just beat it




Nya pärlor..

.. som passade perfekt för gårdagens tillställning!



Kunde inte hålla mig i tisdags då jag såg dessa underbaringar, och sedan när jag dessutom fick 20% var det inget att fundera över! Däremot gör som sig inte riktigt rättvisa på bild, men ni kan ju föreställa er!


Ändrade planer

Istället för att vara ledig blir det att jobba tors, fre och lördag istället. Bra start på arbetslösheten, inte sant? Nu ska jag köpa lite gotta inför kvällen, för jag märkte idag att filmen jag somnade till igår... fick jag med mig hem! Det trodde jag verkligen inte, det kan nästan inte bli en bättre kväll ikväll!

Men först till lillkillen som blir fem år imorgon! Congratttts får jag säga även till Erika som blir lyckliga 20 år idag. Nu har jag själv bara en månad kvar, sedan får jag också fira!





Ica Age-potatis



Denna ice age-figur(eller vad de nu liknar..) fick bli en del i dagens middag: vitlöks-biffar med bacon, potatis i  ugn och en makalös sallad. Gott gott!


Tre två ett köööööööör

Citerat från en av de lyckade videofilmerna i lördags!

"Dehär brudarna! De måste vara svårstyrdast i världen!
Det kan inte.. Det finns inte.. inte någonting som heter servostyrning på dessa brudar!"

Hahaha


..one two three four five

Blev en ytterligare liten impulskväll igår efter jobbet. Först kalas här hemma då pappa fyllde år, sedan förflyttade jag mig till tjejerna och hade en riktigt trevlig, men kall, kväll!

  

Och imorgon mina damer och herrar är det en stor dag för mig. Jag klipper mig nämligen! Är minsann en ångestladdad dag, som säkerligen många vet, kan en millimeter vara avgörande. Men just nu känns mitt hår faktiskt föör långt. Lite kortare och kanske någon lugg.. en lite längre och slarvig sådan.

     

Tänk om man hade såhär naturligt lockigt hår, vooore great.


Fredagsmys!






Skulle kunna vara ett altenativ ikväll? Vad tror ni?


Gårdagskvällen

Om än jobb, så hann vi med en mysig och trevlig kväll ute i Tväråsel med en hel fel fika och en hel del skratt!




Så går det

Daniels sista dag! Det blev en blöt sådan!




        




Dagens lunch



Utan tvekan det bästa och godaste jag vet just nu!


"Live each day like it would be your last!"

När det händer nått roligt i min lilla värld har jag aldrig tid att uppdatera det här i min yyberintressanta blogg. Måste nog erkänna att jag är en usel bloggare, men ni får njuta av det lilla som finns nu istället!



I lördags åkte jag, tror det eller ej, Ånglok, definitivt en uppskattande och annorlunda kväll!

  



Bästa stoppet var, som jag anade, "grill och bad", en sjukt mysig strand med musik, ljus härlig sand, sol, grillning och för vissa en hel del badande.

  



Närmare än såhär kom jag nog aldrig vattnet, enligt min bedömning var det inte ens värt ett försök!



  

Och här var det dags att hoppa på tåget igen och börja åka mot stationen!

Efter det har jag även hunnit påbörja sista arbetsveckan, där jag nu bara har tre dar kvar.. känns faktiskt lite tråkigt! Sedan har jag även hunnit med middag med tjejerna och en heel del annat, men det lämnar jag till sen... kanske!


Amanda Peet och Ashton Kutcher ikväll!



Just det, jag har tränat fotboll ikväll och jag kunde nog inte valt en bättre dag! Ett otroligt plågande väder tills de att solen försvann bakom någon litet moln. Men kan väl inte säga annat att det var roligt att rulla lite boll, dessvärre märks det kanske att man inte rört en boll på ett par år.

Annars har det verkligen varit en kanondag, trots att jag inte hunnit legat en sekund i solen. Jag och mamma åkte in till stan och första stoppet blev ett dropin besök för sista twinrixsprutan, så nu är den äntligen ur världen! Och efter det åkte vi in till stan och jag har verkligen fyndat, även om jag hittade ett par jeansleggings på ordinarie så vägde allt annat upp de, plus att jag fick en helt underbar tacobuffé till lunch!

Nu blir det jobb tre dagar innan det är dags för ännu en helg med alldeles för många planer, hur ska jag få ihop allt? Jag vill vara överallt, samtidigt. Ikväll är planerna däremot inte alltför många utan nu inväntas filmen A lot like love, och till den skulle säkerligen min Ben & Jerrys passa bra, syyyyyyyyyyyyyyyyynd att den inte är hemma då.

Sjukt sugen jag blev på den då.


22.48, gonatt!

Äntligen är det kväll, klockan har passerat nio, vi har stängt, jag har tagit mig hem, fått äta och börjat koppla av! Härligt! Imorgon är jag otroligt nog ledig, då ska jag passa på att åka till stan och spendera pengar.. Senare på eftermiddagen ska jag möjligtvis göra nått som jag inte gjort på år och dar, kan bli spännande!


Fin dag, tre altenativ

Jag borde lägga mig ute och pressa nå kopiöst, brännan kommer inte av sig själv har jag märkt. Men så går det en bil in till Luleå för lite shopping och hälsa på ett par saknade ansikten, eller så kanske.. om jag tjatar går en bil till stugan också...

Men, stugan> mygg. Mygg> ingen solning alls.
Och, stan> svettigt. Svettigt> påklätt..

Solning hemma> bikini, sommar och sol!

Det är svårt sånthär..


Jag lever, fortfarande

Efter att ha jobbat måndag-lördag är jag helt knäckt. Hade planer på att åka till stugan och vara isolerad från allt var jobb och stress heter, men så blev det inte av och jag har totalt stannat upp och känner nu hur sjukt trött och sliten jag är...

Kan inte mer än hoppas att telefonen förblir tyst och att ni sköter er i Luleå!


FriendBot verkar ha koll




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!