"En analysering av analyserandet... "

Victoria beskrev ett analyserande med rätt väl valda ord. Kan inte annat än hålla med, hur sjukt det än är! (ps. hoppas du inte har ngt emot mitt kopierade...)

Här kommer hennes inlägg:

"Det finns ett särskilt fenomen som alla tjejer drabbas av någon gång. Det är nog bara tjejer som drabbas av detta, möjligvis någon enstaka bög eller så kan kanske vara med liknande, men jag tror inte på samma sätt och inte i samma grad...

Det jag pratar om är analyserande.
Det kan vara analyserande av ett sms, ett samtal, ett uteblivet samtal, ett visst tonläge på rösten, en viss min och allt därimellan! Oftast är det vid killproblem denna analysering sätter igång, och då med full kraft och ivrigt smsande/telefonerande/msnande med diverse tjejkompisar (som är lika ivriga i sitt analyserande...). Detta leder sällan till lösningar utan snarare mer trubbel och hjärnbryderier.

Han (Killen) kanske använder sig av" ;) " istället för " :)" och våra hjärnor sätter igång för fulla muggar medans killen inte alls har reflekterat på vad eller varför han gör som han gör. Eller, ve och fasa, han avslutar meningen med " ... " istället för " . ". OMG, vad ska det nu betyda?!

Tjejer är verkligen analyserande varelser. Vad som än sker (angående killar, problem i kring dessa och påhittade problem) så ska vi alltid analysera allt.
Gärna så till den grad att vi har tappat bort oss totalt efter vägen och vet varken ut eller in. När "problemet" är så överanalyserat att vi knappt kan tänka längre, då har vi, ofta tillsammans med minst en vän, kommit på ett antal tänkbara förklaringar.
Den ena knäppare än den andra.
De mest troliga förklaringar (som oftast även är snällaste mot oss själva) har vi glömt bort någonstans där analyseringen övergick till överanalysering..."


Kommentarer
Victoria

Självklart har jag inget emot att du kopierar, tyckte själv att inlägget blev riktigt träffande :)

2009-08-27 18:01:42
URL: http://victorja.blogspot.com
stajjny

Riktigt klockrent skrivet. Precis så är det ju, tjejer tenderare att överanalysera. Jag har gjort det tusentals ggr, det gör en galen till slut.

2009-09-07 02:17:19
URL: http://stajjny.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!