JAG HAR KLARAT KÖRKORTET

Igår kring niotiden klarade jag körkoret. Jag kan inte bara sluta le när jag tänker på det, det är så roligt! Känns lite läskigt att vara själv i bilen nu, som man snott den eller ngt. Men det är bara att slå på hög musik och det är så kul, jag älskar det

Sitter på skolan fastän jag är ledig, tänkte göra bort filosofiarbetet innan lovet så man kan ta det lugnt. Och eftersom internet inte vill igång hemma, passar jag på att kika in här också! Är nämligen något som har gått sönder hemma, lite tråkigt men jag överlever. Mitt rum är så gott som klart, och jag både trivs och sover gott! Ska försöka knäppa någon bild så ni får se mitt verk!

Höstlov, jepp! Idag ska jag köra(jajajajaaaa jag kör!) upp till uddens bageri och hämta en smörgåstårta pappa beställt till mig! Sen ska vi ha middagsbjudning ikväll också, mysigt! Kanske blir utgång i piteå lite senare, men först är jag otroligt sugen på en efterlängtad idolkväll!

Nästa fredag blir det Grace, förhoppningsvis kommer våra biljetter ikväll tack vare vår söta Malin!
Nyårsfesten verkar också vara räddad, ser ut att bli en hejdundrande fest på havsbadet & under lovet är troligtvis de biljetterna också fixade.

Jag kom till skolan för en timme sen och jag har inte börjat med filosofin, utan mina söta vänner tar upp min tid! Men det är de värt, för ingen är som er tjejer. Vi ses ikväll!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!