Göteborg 30 september - 6 oktober

Eftersom min bok, Levande Begravd av Peter James börjar lida mot sitt slut så var jag så illa tvungen att hitta ett nytt tidsfördriv åt timmarnarna jag har framför mig på tåget ikväll/inatt. Så det blev en av Martina Haags böcker, då får jag mest troligt skratta åtminståne.

Sen får vi bara hålla tummarna att resan går fort, att jag får sova skapligt mycket och att jag hamnar i en kupé med tysta och trötta människor!

Ha en trevlig kväll så hörs vi säkerligen från Göteborg!


 


Packat och klart

..nästan!

Jag ska inte hem till Åvägen men jag ska till Göteborg, ikväll! Har försökt ta med mig så lite som möjligt men jag verkar aldrig riktigt lyckas, eller ja. Då vi for till Thailand, då lyckades jag minimera packningen maximalt!

Men nu, ja alltid är det nått man vill ha med sig.

Förutom att packa håller jag nu på att förbereda middagen, vi ska bjuda på palt! Hoppas den går att äta, men jag har ju lyckats förut så kan inte annat än hålla tummarna!




Denna snygging jag ska bl.a spendera helgen med, kan faktiskt inte bli annat än kul!


Johan Falk-filmerna

                                            

Har ni inte sett Johan Falk filmerna? Då är det något jag rekomenderar er att göra! Det är en serie i sex delar, så börja förslagsvis med den första! Jag envisades att vi skulle hoppa ettan för att den var uthyrd överallt, men eftersom dehär absolut inte gick(ja, jag fick ge mig i efterhand) så köptes filmen istället och tur var väl de.

Iallafall sjukt spännande filmer, utspelar sig i Göteborgs-trakterna och påminner om Beck-filmerna. 7 oktober, alltså nästa vecka, släpps del tre- NATIONAL TARGET!


Koncentrationen på annat håll

Energin verkar ha övergett mig efter gårdagen, men jag känner mig ändå hyffsat pigg och strax serveras det spagetti och köttfärssås, bland de bästa en dag som denna. Efter det är det tänkt att jag ska hoppa ur mjukisbyxorna och göra mig klar för en bio eller filmkväll beroende på hur vi känner oss.

Ha en trevlig kväll gott folk för de lär vi ha!




Malin & jag igårkväll!



Lets part-heeeeeeeeeeey

Jaha, det blev ingen San F till lunchen. Vi tog oss en lunch/middag ute istället bestående av Entrecote, pommes och beasås! Inte heelt fel faktiskt.

Nu ska jag försöka röjja upp här så att jag hittar nått, detta ständiga problem att hålla det snyggt. Eller ja, ibland hittar jag förbaskat mycket bättre när det ser ut som skit här. Annars har jag stökat bort allt på diverse otänkbara ställen.

Jag återkommer!


Laddad?

Klockan är strax 11 och jag har hunnit besöka Systemet, fyllt kylen och funderar på att göra en San Francisco-Drive. Känner att det kanske inte riktigt är dags att avancera riktigt än, så jag kan ju passa på att träna på en Drive nu lagom till lunchen!

Vad ska man ha på sig ikväll?


En tidig fredagsmorgon

"Godmorgon. Om en stund börjar vi blanda drinkar.. Vi kommer pröva näst intill alla drinkar i boken! Jag misstänker att man kommer bli lite packad."

Ja detta fick jag imorse av min bror, som snart är färdigutbildad bartender. Så nu är det förhoppningsvis bara säga ajöss till alla hemmagjorda drinkar och njuta av en Sea Breeze, Blue Lagoon, Red Tie Martini eller varför inte en Old Fashioned eller en klassisk Bloody Mary?

Kanske inte denna helg, men förhoppningsvis nästa då jag intar självaste Göteborg.




my big Day

Så var min 20-årsdag förbi och jag är nu (äntligen?) 20 år! Har, som det brukar bli, fikat alldeles för mycket men det får man väl göra då man fyller år!

Så nu ska jag kasta mig in i vuxenlivet och... skaffa fast arbete, bilda familj och ordna ett fett pensionskonto!

Ja, kanske inte riktigt än men. Får istället njuta av det lilla vuxenlivet ett tag till tror jag!

Tack för alla gratulationer, presenter och besök!




Jag blåste ut tårtljusen redan ikväll

Paket paket paket, visst är det roligt att fylla år? Fastän jag firar lite i förskott. I paketen gömde sig bla shampoo, balsam och vax från d:fi, 3h lång "gruppkurs" på Make up store- samt presentkort, pengar och så får jag inte glömma lillens egna present som bestod av en tröja han valt ut själv!





  

Två otroligt goda smörgåstårtor serverades av Anna innan allt gofika mamma hade ordnat kom fram!


Tack för ikväll, nu ser jag framemot morgondagen!


090910

Idag är jag minsann utvilad, vaknade redan sex men tvingade migsjälv mer eller mindre att ligga kvar till halv åtta. Och eftersom jag verkade ledig och vädret inte lockade för någon morgonspromenad har jag sysselsatt mig med annat, som exempelvis skrivit om mitt cv, sökt jobb, skickat in ansökningar för lärlingstiden, kollat hyresbidrag och alla möjliga trista saker man måste ha koll på.

Just nu sitter jag och väntar på att Vårdcentralen ska ringa, mitt "blåmärke" på halsen verkar bli blåare nu när jag börjat träna och allt fler kommenterar de. Men eftersom proverna låg näst intill normala vet jag inte riktigt vad det kan vara.. Fast ja, jag ska väl inte förvänta mig att Vårdcentralen kan hjälpa mig, jag får väl "återkomma om det blir värre". Så till dess får jag väl fortsätta se ut som om jag blivit strypt, funfun..


Har ni blåst bort... än?

Vädret bortsett från blåsten är det väl inget fel på, sol och relativt varmt. Men det hade varit kul om man kunde stå still också eller se något för allt hår som konstant är i ögonen..

Nu är det iallfall färdigjobbat och resterande planer är i princip; en power nap, träning och kolla fotbollen. Vi börjar med det förstnämda, förhoppningsvis går mina planer i verk!




Jobba, träna, jobba, träna

Ohhhhhhhhhhhhh nu är jag trött i kroppen. Bodytoning igår och ett Step-up pass idag! Det ska bli gudomligt att krypa ner ikväll, mm!

Så ja, nightynight!


Ni har väl inte glömt..

..att registrera er på GratisMode.se!



GratisMode.se får du presentkort genom att besöka hemsidor, bjuda in vänner och dylikt. Du får själv välja på vilken/vilka affärer du vill ha ditt presentkort på (ex. H&H, Åhlens, SF, Stadium, Mio, IKEA, Nelly, Kicks, Cervera m.fl m.fl). Du kan även välja biobiljetter och trisslotter istället för presentkort. Utöver detta får du även tillgång till flera erbjudanden! 

Börja samla poäng redan nu! Klicka här för att bli medlem och få upp till 50 gratis poäng av mig!


Nu ska det tränas!

Måndagens Step up-pass satt bokstavligen sina spår. Jag verkar någonstans ha lurat migsjälv att jag ändå skulle haft någon sorts grundträning i kroppen- men det betvivlar jag starkt idag.. och någonstans känns det bra!

För nu ska det minsann bli ändring på det! På söndag blir det sista gratis-passet innan det rullar igång på riktigt. Känns riktigt underbart att komma igång med en variead träning som är peppande, rolig och jobbig på samma gång. Hoppas bara mitt tränings-il håller i sig!

I höst ses vi på Korpen!


Dagen blev som jag ville men inte som den skulle

Efter många om och men övervägde jag min trötthet och bestämde mig för att ta en ledig dag. Sagt och gjort, idag är jag upptagen på annat håll.

Just nu bakar jag.. på halvfart.. eftersom jag sitter här. Har en vinbärskaka i ugnen och funderar på om jag ska hinna med någonting annat innan jag ska hämta lillen på dagis.


  


Nu ska jag kika hur det ser ut i ugnen, hörs senare!

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!