Finfin gardin

Oj så fin gardinen blev med lite hjälp av mamma! Har bara kvar att göra den sista kanten nu när jag vet att måtten stämmer. Det är mycket jag vill hinna med just idag men nu däremot hinns det inte mycket mer, utan det är dags att göra sig klar för nästa happening- nämligen en ny intervju! Önska mig lycka till! :)

Höst höst höst

Nu är alla fönster tagna inför vintern och solen kan få fortsätta lysa nu när det är så rent och fint. Har även hunnit köpa tyg till vardagsrummet, så morgondagens projekt blir att sy gardiner och kuddfodral.



Plockade ihop lite rönnbär och satt på balkongen medan de härliga färgerna finns kvar, synd bara bilden inte gjorde någon rättvisa på hur fint det blev..

Nu ska jag krypa ner med Peter och se film, nattinatt!


Apoteksshopping

Idag har jag tagit mig i kragen och fått för att köpa nya hudvårdsprodukter. Kom hem med både dag-, nattkräm och ett nytt alkoholfritt ansiktsvatten. Nu får jag snällt vänta någon vecka och se om det är några mirakelkurer!

Fortsätter kalasa

Igårkväll hade vi främmande och ännu mer fika fikades, men ändå känns det som om allt fika är kvar.. Tur att Lina & Henke kommer ikväll och förhoppningsvis gör slut på allt!

Har hunnit med mycket fastän klockan bara är halv två. En vända till Luleå för en arbetsintervju, snabbshopping och hem för en lunch på Heart to heart där jag fick stark, konstig mat..

Angående arbetsinterjuven så den gick bra och början av nästa vecka ska jag in och provklippa två stycken! Håller tummar och tår!!



Min fina Orkideé som Peter överraskade mig med igår!


my big Day

Gårdagen blev en lyckad sådan med god mat, en hel del fika med mina nära och kära, efterlängtade telefonsamtal och fina hälsningar! Ibland önskar man att man fyller år fler gånger per år..



TONI & GUY-bilderna

Här kommer samtliga bilder jag hade från TONI & GUY-eventet. Om bilderna önskas i orginal upplösning kan ni maila eller kommentera inlägget.













Dagens bakning

Det blev en Cream cheese Bownie idag som blev riktigt smarrig, längtar redan till tisdag då jag får smaka lite mer! Och roligt som det är har jag faktiskt handlat för att göra en egen prinssestårta också, får hoppas den blir lika bra som baket idag..

Nu ska jag spana vidare på valet... på internet.


Glöm inte att rösta idag!

Idag fick jag vakna med frukost på sängen, det var mysigt... Och nu på morgonen har jag hunnit färga ögonbrynen, vilket verkligen var på tiden. Borde ta fransarna också men känns lite avancerat att göra själv och sen har jag inga lappar under ögat men det kan jag ju iofs klippa till.

Idag står handling, bakning och städningen på schemat. Och senare i eftermiddag är vi bjudna på palt-middag i Muskus, gottgott! Igår fick vi gomiddag hemma på Västermalm, så vi är lite bortskämda!

Nu är det dags att sätta igång. Men glöm inte att rösta idag, vi har gjort bort det redan! :-)


Bröllopsfrisyren

  


Finfin lördag

Idag har jag fått göra min första "riktiga" bröllopsfrisyr! Detta på min kusin och hon blev så fin så. Halvt om halvt uppsatt och massa fina lockar, blommor och allt som hör till! :)

Efter det åkte vi hem till mamma och pappa och fick lunch. Så nu är vi mätta och belåtna! Nu är frågan vad man skulle ha gjort ikväll, låter ju som om det är sista dagen med finväder så man får väl ta vara på det!

Nu ska jag försöka vinna över Peter i NHL.. Kan ju behövas ett eller annat lycka till!



Lunchdags

Keso med äppel/päron/vanlij-smak och rökt Jokkmokksskinka är det nya! Jag som varit motståndare till Keso måste nu ändra uppfattning, finns ju massvis med smaker man måste ge en chans!


Sunny day

Det är klart man vaknar tidigt en sånhär solig dag. Fastän jag varit halvvaken sedan Peter klev upp så låg och och drog mig till efter sju, haft en konstig magknip i flera timmar också. Måste nog vara från den ohälsosamma pizzan vi åt igår som spökar.

Men inte har jag varit ledsen för det, jag trotsade nämligen min onda mage med en macka halv åtta.. Och gissa! Min ledsna mage blev en glad mage, så då cyklade jag iväg på ett halvlamt träningspass. Men värt att nämna är faktiskt att jag använde mina muskler!

Efter det har jag ringt och mailat angående jobb och nu ska jag hoppa i duschen så att jag slutligen kan fara och handla så det blir någon middag idag.. och imorgon!



Lat latare latast

Vi orkade inte göra någon middag ikväll, så det blev en flottig pizza istället men det var också gott! Nu sitter jag påklädd eftersom vi skulle gå ut på en promenad. Men den blir nog inte av, om jag inte vill springa brevid bilen.. Men det är ju också ett sätt att träna på. Jag borde börja träna!




Har spenderat några timmar med denna buse idag och då får man inte sitta still!


Efterlysning

Finns det någon som kan redigera bilder?!! Inte då på mig, men vore evigt tacksam om någon där ute kunde hjälpa mig!

Tavlorna är uppe



Visst blev det fint? Nu måste jag bara hitta ett par gardiner som är "svarta, vita och med lite rött i..."! Kan ju bli roligt!

Nu: en dusch!

Sunday morning

Idag är det min och Peters enda lediga dag tillsammans denna vecka. Så sitter och funderar på vad vi skulle ha hittat på..

Igår efter jobbet hade killarna kommit på den briljanta idén att äta räkor senare på kvällen. Det var verkligen inte igår minsann, och trevligt blev det. Spelade Med andra ord, fast med gester och såklar vann vi, men det var riktigt jämt. Måste inhandla några roliga sällskapsspel! :)

Nu ska jag äta frukost och fortsätta spåna på dagens aktiviteter!




Jag, Lina och Ellen på fiskeäventyr i Krokträsk!


Misslyckade cookies

Det var meningen att jag skulle baka White chocolate cookies, men i all hast smälte jag smöret och de hela blev en väldigt kletig smet innan jag förstod vad jag gjort för fel.

Men ingen fara skedd, tror dem smakar bra ändå.. Åtminståne ser dem aptitliga ut!

Baka baka

Vad tror ni det blir för gott?


Dags att göra sig klar

Idag ska jag sätta mig på bussen efter ett för att i vanlig ordning försöka söka mig en lärlingsplats. Senare i eftermiddag kommer Peter in och då blir det snabbmiddag innan vi avslutar dagen med en bio. Vi ska se förhandsvisningen av I rymden finns inga känslor som jag fick två biljetter av förra veckan, hoppas den är lika rolig som den verkar!

Ha en trevlig dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!